Wilt u zich bewust worden van uw eigen houdings- en bewegingsmogelijkheden? Op een verantwoorde manier met bewegen bezig zijn? Dan is de groepsles iets voor u!

Groepslessen zijn bedoeld voor iedereen (met of zonder klachten) die graag wil werken aan een betere houding en beweging en wie zijn spieren graag in conditie wil brengen of houden. Er worden spierversterkende, spierontspannende en houdingscorrigerende oefeningen gegeven.

Verder wordt er veel aandacht besteed aan een ontspannen ademhaling en worden algehele ontspanningsoefeningen gedaan. De groepslessen zijn gevarieerd; er wordt op muziek, met een gymbal, gewichtjes, stok, dynaband, redondobal of oefenbal geoefend.

Heeft u interesse, dan mag u 2 gratis proeflessen volgen, waarna u besluit wel of niet mee te doen. Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd!

Waar en wanneer

  • Maandagochtend van 10.15- 11.00, 11.15- 12.00 uur in Bodyline Healthcenter, Studio 1, Vliegende Vaart 1, 4537 DH Terneuzen
  • Vrijdagochtend van 10.00- 10.45, 11.00- 11.45 uur in de Statie, Canadalaan 2E, 4551 AL Sas van Gent.
  • U kan een gemiste groepslessen inhalen bij mijn collega’s.

Heeft u interesse, dan mag u 2 gratis proeflessen volgen, waarna u besluit wel of niet mee te doen. Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd!

Er is nog ruimte op de maandagochtend groep van 10.00 uur en 11.00 uur, de andere groepslessen zijn vol op maandag. Op vrijdagochtend is nog ruimte in de groep van 10.00-10.45. U kunt zich wel inschrijven.

Kosten:

€ 9,00 per les, U betaald per periode deze wordt van te voren kenbaar gemaakt.

Klik hier voor foto’s vd groepslessen (ppt groepen)
Klik hier voor de groepslesdata voor Terneuzen
Klik hier voor de groepslesdata voor Sas van Gent

Meld je hier aan.